Alla inlägg den 20 juli 2010

Av haglund anna - 20 juli 2010 13:39

 Så himla skönt det är med semester! Har bada och solat en hel del. I lördagskväll kom Emil och jag hem ifrån Göteborg. Hade bokat tre dagar med hotell två nätter och göteborgpasset. I de ingick det massa grejor, bla inträde till liseberg,universeum, parkering överallt och man fick oxå åka buss, båt och spårvagn gratis. Perfekt! Hotellet var jättefint och låg presic vid vattnet och därifrån gick båten intill centrum. Första kvällen var vi och käkade på en fin restaurang och sen gick vi till liseberg och såg en föreställning med Carl Einar Häckner, trollkarlern ni vet. Faktiskt rätt kul. Gick sedan runt och strosade på liseberg, vi är inte så mycket för att åka karuseller direkt. Väldans fint är de på liseberg. När dem stängde åkte vi hem till hotellet. Nästa dag var vi på universeum, de är typ massa djur, fiskar, hajar, apor, fåglar, typ samma som skansen akvariumet eller aquaria. Sen hade de massa andra grejor oxå. Efter de gick vi till slottsparken för att bara ligga och ta de lugnt i skuggan. Lite senare åkte vi till casino cosmopol för att spela lite roulett. Emil vann faktiskt 700 kr!


Sista dagen var vi på Martiman, det är ett sjöfarstmuseum där man får gå ombord på 20 gamla båtar och kolla. Ubåten vi var nere i var lite läskigt men coolt att se. Var även och kolla de på ostindiefararen Ghöteborg, den var väldigt vacker att se. Sedan bar de av hemmåt efter en några trevliga dagar i Göteborg. Under tiden vi var borta var min kusin och hennes kille hundvakt, tackar för de!


De senaste dagaran har vi bara tagit de lugnt, igår var vi och badade och på kvällen kom våran grannar/arbetskollega och hennes kille för att grilla. Hade mycket trevligt! Nu håller jag på att koka saft. Var nämligen på hamra och plockade massa vinbär. <ja och vad händer mer, i morgon ska jag och emil på segway utflykt, ska bli mycket spännade..:)


Nej nu måste jag fortsätta mitt saftkokande!



        



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards